Classic Arcade Wristwatch este un ceas pentru gamerii adevăraţi


februarie 19 14:00 2014

Stire IT de ultima ora: Classic Arcade Wristwatch este un ceas pentru gamerii adevăraţi

Deşi nu se încadrează în trendul , Classic Arcade Wristwatch s-ar putea să atragă invidia pasionaţilor de gadgeturi.

classic-arcade-wristwatch ceas dragut

Mulţi dintre noi, mai ales cei peste 25-30 de ani au trăit la un moment dat experienţa sălilor de jocuri arcade, chiar şi dacă a avut loc la mare, într-o vară. Din acest motiv, ideea unei cutii imense cu manete, dedicată plăcutei activităţi de gaming, s-ar putea să aibă o valoare sentimentală.

Dacă vă aflaţi în această categorie de internauţi, Classic Arcade Wristwatch s-ar putea să fie pentru voi. Cu un preţ de 60 de dolari pe Thinkgeek, aceasta este o valoare infimă pentru un astfel de . Până şi faptul că ora exactă este afişată sub forma unor asteroizi de dimensiuni diferite care gravitează în jurul Pământului mi se pare foarte drăguţ. Construit în jurul unui joc fictiv, intitulat Galactic Defense, cu siguranţă un astfel de accesoriu nu este potrivit în orice context social. Dacă ieşiţi însă la bere cu prietenii, are mari şanse să reprezinte un subiect de discuţie foarte interesant.

Vizavi de interacţiune, din păcate, maneta roşie nu îndeplineşte nici o funcţie, este doar de decor. În schimb, butonul roşu, evidenţiează ora exactă, luminând cu roşu asteroizii şi, în acelaşi timp, generează acel zgomot clasic încărcat de semnificaţii ,,piu”. Ar fi fost mult mai atractiv dacă era şi o consolă de gaming, dar probabil că această funcţie va veni odată cu lansarea Galactic Defense 2.0.

Citeste toata stirea Classic Arcade Wristwatch este un ceas pentru gamerii adevăraţi la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.