Stephen Hawking: Orizontul evenimentelor găurilor negre este incompatibil cu mecanica cuantică


ianuarie 26 14:46 2014

Stire IT din Stiinta si Tehnologie: Stephen Hawking: Orizontul evenimentelor găurilor negre este incompatibil cu mecanica cuantică

Într-un articol de doar pagini intitulat ‘Information preservation and weather forecasting for black holes’, publicat pe arXiv, renumitul fizician Stephen Hawking aduce o modificare radicală teoriei găurilor negre. Acesta susţine că „orizontul evenimentelor”, graniţa invizibilă ce se considera că înconjoară o gaură neagră, în fapt nu există. În locul acestui „orizont al evenimentelor”, Hawking propune un „orizont aparent”, care ţine materia şi energia „prizoniere” temporar, pentru a le „elibera” ulterior.

. Citeste toata stirea Stephen Hawking: Orizontul evenimentelor găurilor negre este incompatibil cu mecanica cuantică la scientia.ro.

Urmareste stirile din Stiinta si Tehnologie pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din din Stiinta si Tehnologie. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.