Stephen Hawking demontează teoria existenţei celor mai distructive forţe din Univers: Nu există găuri negre


ianuarie 25 11:43 2014

Stire IT de ultima ora din techologie: Stephen Hawking demontează teoria existenţei celor mai distructive forţe din Univers: Nu există găuri negre

Stephen Hawking, fizicianul specializat în găuri negre şi teoria Big Bang-ului, susţine că ideea de „orizontul evenimentului“ care caracterizează găurile negre şi din care nimic nu scapă nu este bună. O explicaţie potrivită pentru procesul prin care trece materia într-o gaură neagră, consideră Hawking, ar trebui să ţină cont de gravitaţie şi de celelalte forţe fundamentale ale naturii.. Citeste toata stirea Stephen Hawking demontează teoria existenţei celor mai distructive forţe din Univers: Nu există găuri negre la adevarul.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea. Nu rata celelalte stiri din Tech. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.