Smartwatch Meta are veleităţi de Vertu [+VIDEO]


ianuarie 07 14:33 2014

Stire IT de ultima ora: Smartwatch Meta are veleităţi de Vertu [+VIDEO]

O companie nouă şi un produs nou, noul smartwatch Meta este primul dispozitiv al celor de la şi prima creaţie a lui Frank Nuovo în afara Vertu.

meta smartwatch metawatch

Indiferent cât de mult vor evolua la capitolul funcţionalitatea ceasurile inteligente, un element foarte important trebuie să devină primordial pentru ca aceste dispozitive să fie mai populare. . Deşi în timp ne vom da seama că funcţionalitatea este similară în cazul celor mai multe modele, liniile futuriste de design sau aspectul similar cu cel al unui ceas de acum  30 de ani reprezintă cheia succesului.

În acest caz, vorbim de noul smartwatch Meta, un ceas inteligent realizat în colaborare cu Frank Nuovo, un fost designer şef de la Vertu. Cu experienţa sa în realizarea de telefoane extravagante, Nuovo încearcă de această dată să promoveze un concept nou ,,Art of the Glance” (Arta de a arunca o privire). Ideea din spate este de a realiza un produs care arată impecabil, dar în acelaşi timp îţi oferă toate informaţiile de care ai nevoie dintr-o privire. Cum era de aşteptat, de această dată nu mai vorbim de plastic ieftin pentru carcasă, ci de oţel inoxidabil şi catarame din piele naturală.

Deşi nu avem încă un preţ, important este că în această primăvară Meta va ajunge în magazine şi probabil va câştiga în scurt timp un număr semnificativ de fani.

META from META on Vimeo.

Citeste toata stirea Smartwatch Meta are veleităţi de Vertu [+VIDEO] la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.