Noul Facebook pentru iOS te ajută să vezi ce vrei în News Feed


ianuarie 28 11:00 2014

Stire IT de ultima ora: Noul Facebook pentru iOS te ajută să vezi ce vrei în News Feed

Filtrele foarte avansate folosite de pentru News Feed câteodată dau erori mari, motiv pentru care în Facebook iOS veţi putea alege ce să vedeţi.

facebook-newsfeed-filters ios

Dacă 95% ar putea suna forţat, cu siguranţă 90% din şi motivul pentru care creează dependenţă pentru mulţi utilzatori constă în News Feed. Lista infinită de activităţi ale prietenilor, companiilor, formaţiilor preferate şi nu numai este generată în aşa fel încât să nu plecaţi niciodată din faţa ei, indiferent dacă o vedeţi pe PC sau pe telefon. Creat pe baza unui algoritm foarte complex, pornind de la activitatea voastră pe Facebook, acel flux de informaţii rareori nu vi se pare de interes.

O astfel de situaţie nu este însă exclusă, motiv pentru care, cea mai nouă versiune a aplicaţiei Facebook pentru iDevice-uri vine cu o posibiliitate în plus de a vă personaliza News Feed-ul. Sistemul este cât se poate de simplu. În partea de sus a stream-ului aveţi categorii de conţinut postat de prieteni, liste de contacte definite de voi şi altele generate automat. Astfel, printr-un tap puteţi vedea postările recente ale colegilor din liceu sau doar fotografiile postate de prietenii apropiaţi.

În rest, schimbările de interfaţă în Facebook iOS lipsesc cu desăvârşire. Dacă aţi urcat deseori clipuri pe Facebook, de pe iPhone le veţi putea vedea pe toate puse într-un singur album. Noul update este disponibil gratuit pe AppStore şi vine în acelaşi timp cu o schimbare pe versiunea web a reţelei de socializare. Aparent, News Feed-ul de pe pagina web de Facebook a început să afişeze în principal postări ale prietenilor în format text. Acestea sunt menite vă încurajeze şi pe voi să vă împărtăşiţi sentimentele online într-un format cât mai literar.

Citeste toata stirea Noul Facebook pentru iOS te ajută să vezi ce vrei în News Feed la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.