Netatmo June, brățara care măsoară expunerea la soare [VIDEO]


ianuarie 06 19:26 2014

Stire IT de ultima ora: Netatmo June, brățara care măsoară expunerea la soare [VIDEO]

Netatmo, o companie care se ocupă cu producția dispozitivelor de monitorizare a vremii, a lansat o brățară interesantă care măsoară expunerea la soare.

Bratara Netatmo June masoara expunerea la soare

Netatmo June este numele complet al acesteia, iar dispozitivul este atât de bine mascat, încât este invizibil dacă nu cunoști deja produsul. Bijuteria de pe brățară se sincronizează cu un dispozitiv iOS și alertează utilizatorii atunci când pielea a avut prea multă expunere la soare. Monitorizează de asemenea și nivelul radiațiilor UV, activitățile zilnice, și oferă sfaturi utilizatoarei norocoase, cum să își întrețină mai bine pielea. În timp ce brățările conectate, mai ales cele pentru fitness sau alte activități sportive, sunt destul de mari și nu au un aspect dezirabil, Netatmo June este cu adevărat o bijuterie pe mâna unei femei.

Brățara vine de asemenea și în alte nuanțe decât cea afișată mai sus, și anume Gold, Platinum și Gunmetal. Prețul acesteia este de 99 dolari, și va fi disponibilă cel mai probabil în al doilea trimestru al anului 2014, la diverși retaileri de fashion și obiecte de îmbrăcăminte din Europa, cel mai probabil în aceeași perioadă și la noi.

Citeste toata stirea Netatmo June, brățara care măsoară expunerea la soare [VIDEO] la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.