iPhone 6 și al său ”foarte probabil” cadru metalic


ianuarie 10 19:41 2014

Stire IT de ultima ora: iPhone 6 și al său ”foarte probabil” cadru metalic

Ca orice știre ce apare pe această temă, până la o săptămână înainte de lansarea produsul este doar un zvon. În cazul lui iPhone 6 vor apărea multe zvonuri până în septembrie.

iPhone 6 carcasa iPhone 6 carcasa 3Bine, practic și luna septembrie, luna în care probabil se va lansa iPhone 6 este doar un zvon. Chiar dacă au trecut abia câteva luni de la ultima lansare Apple, lumea se pare că așteaptă deja noua versiune a smartphone-ului de la acestia. Discuția asta îmi aduce aminte de Jerry Seinfeld și de remarca acestuia la întrebarea unui spectator ”când va avea loc următorul show?”, ”Dar ăst nu e tot un show? Bucură-te de el nu mă întreba când este următorul”. Tind să îi dau dreptate, parcă dispozitivele actuale mobile au o durată de viață mult prea scurtă. Până și ghetele de iarnă sunt purtate mai mult decât smartphone-ul.

În altă ordine de idei, apare o carcasă metalică, nefinisată, cu lipici pe ea, și lumea presupune imediat că e vorba de noul iPhone. Serios? Este oare singurul smartphone de pe planeta asta realizat din metal? Până și Philips are smartphone cu cadru metalic. Și da, e subțire are 6 mm grosime, însă îi mai trebuie și un capac pe spate, și 1 mm de display ca să nu îți lovești unghiile în marginea lui metalică. Mă îndoiesc că aceasta este imaginea carcasei centrale a lui iPhone 6, însă pentru cei care speră la acest lucru, enjoy!

Citeste toata stirea iPhone 6 și al său ”foarte probabil” cadru metalic la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.