Galaxy S5 are mari şanse să încorporeze un display Quad HD


ianuarie 14 14:01 2014

Stire IT de ultima ora: Galaxy S5 are mari şanse să încorporeze un display Quad HD

Deşi nu ştie nimeni specificaţiile unui produs precum Galaxy S5 cu certitudine, zilele trecute au apărut noi zvonuri pe marginea specificaţiilor sale, mai exact referitor la display Galaxy S5.

samsung-galaxy-s5 cadru metalii specificatii

Ca de fiecare dată, nu este nimic sigur. În continuare există foarte multe necunoscute vizavi de configuraţia următorului vârf de gamă creat de Samsung. Singurul lucru pe care îl ştim aproape cu certitudine este că al noul aparat va fi la sfârşitul lunii martie sau începutul lui aprilie.

Cel mai nou set de zvonuri vine de la SamMobile, o publicaţie care ,,citează” un apropiat al companiei. De aici aflăm că vom vedea un display Galaxy S5 de tip quad HD, particularitate care se reflectă în 1440 x 2560 pixeli. Pentru că valoarea unei asemenea densităţi de pixeli vine în raport cu diagonala, se pare că, odată cu S5, sud-coreenii vor apela la un display de 5,25 inci. În conforimitate cu toţi ceilalţi producători importanţi din piaţă, partea de captură va beneficia de asemenea de un upgrade. Aparent, senzorul folosit în noul vârf de gamă al gigantului asiatic va avea o valoare de 16 megapixeli şi va fi capabil de o stabilizare optică a imaginii.

Păstrând trendul vârfurilor de gamă anterioare ieşite din laboratoarele de cercetare ale companiei, , precum Note 3 sau Galaxy S4, va putea fi achiziţionat cu două tipuri de procesoare. Pe de o parte, va exista o versiune cu noua creaţie a celor de la Qualcomm, Snapdragon 805. Alternativa, desigur, va fi creată de Samsung, va fi un octa-core şi, cel mai probabil, va purta numele de Exynos 6.

Dacă tot am insistat în trecut pe posibilitatea unei carcase metalice pentru noul aparat, acum aflăm că, pe lângă un S5 metalic, va exista o versiune identică a cărei carcasă va fi executată din plastic. Cum e de aşteptat, diferenţa de preţ între cele două va fi semnificativă, de la 650 de euro până la 800 euro la liber. În aproximativ două luni vom afla adevărul, indiferent că vorbim despre carcasă, motorizare sau display Galaxy S5, până atunci încercaţi să fiţi sceptici la tot ce citiţi.

Citeste toata stirea Galaxy S5 are mari şanse să încorporeze un display Quad HD la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.