CES 2014 – Samsung Galaxy Tab Pro și Note Pro au diagonale de 12.2 inci


ianuarie 07 19:30 2014

Stire IT de ultima ora: CES 2014 – Samsung Galaxy Tab Pro și Note Pro au diagonale de 12.2 inci

Samsung și-a extins seria de tablete cu Android în cadrul evenimentului de la CES 2014, unde a prezentat Galaxy Tab Pro și Note Pro.

Samsun Galaxy Tab Pro Note Pro

Principalele diferențe dintre aceste noi modele și cele vechi, sunt configurația mai bună, rezoluția ridicată, o nouă carcasă mai subțire, și includerea unor modele de 12.2 inci pentru acestea.

Samsung Galaxy Tab Pro va veni în diagonale de 8.4 inci, 10.1 inci și 12.2 inci pe când Samsung Galaxy Note Pro va veni doar cu diagonala de 12.2 inci. Toate patru tabletele au o rezoluție de 2560×1600 pixeli, cu un aspect de 16:10, vin preinstalate cu Android 4.4 KitKat, și dețin conectivitate Wi-Fi și LTE, precum și o cameră de 8 megapixeli pe spate, și una de 2 megapixeli pe partea din față, cea pentru convorbirile video. Samsung folosește o nouă interfață pentru aceste patru modele, un layout pe nume Magazine UI, asemănător cel al aplicației Flipboard. Nu sunt sigur dacă este o alegere bună să restricționezi interacțiunea pentru utilizator, mai ales pentru un produs destinat unui public ceva mai exigent.

Din punct de vedere design, tabletele urmează aceeași linie de design ca și Galaxy Note 3, cu marginea cromată și spatele texturat ce imită pielea. Acestea sunt subțiri, aproximativ 8 mm fiecare și suportă capacități de stocare de până la 64 GB. variantele de 12.2 inci cântărind aproximativ 650 grame. Momentan nu se cunosc prețurile pentru acestea, însă cu siguranță își vor face apariția în magazinele online și la retailerii cunoscuți.

Samsun Galaxy Tab Pro Note Pro2

Samsung Galaxy Tab Pro Note Pro3

Samsung Galaxy Tab Pro Note Pro4

Sursa foto:The Verge.com

Citeste toata stirea CES 2014 – Samsung Galaxy Tab Pro și Note Pro au diagonale de 12.2 inci la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.