Brutal Legend ar putea beneficia în curând de o nouă versiune


ianuarie 24 20:00 2014

Stire IT de ultima ora: Brutal Legend ar putea beneficia în curând de o nouă versiune

În cadrul unui interviu cu Tim Schafer de la GameSpot, acesta a declarat că și-ar dori foarte mult să revizuiască titlul Brutal Legend, chiar dacă ar fi vorba de un nou joc sau doar un pack DLC pentru cel original.

Brutal Legend 2

În interviul către GameSpot, legat de Brutal Legend, designer-ul de jocuri Schafer acesta a declarat următoarele:

”Îmi place universul din Brutal Legend și mi-ar face plăcere să mă întorc acolo, de asemenea cred că actorul Jack Black ar fi și el încântat de idee. În timp ce jocurile ce obțin finanțare prin Kickstarter pot fi grozave pentru proiecte mici de genul Broken Age, țineți minte că aceste costuri nu pot acoperi cele 25 de milioane de dolari cheltuiți pentru a dezvolta Brutal Legend.”

”Mi-ar plăcea să mă întorc la acest joc chiar dacă e vorba doar de un pachet DLC, am încercat dintotdeauna să aducem o armată Lionwhyte în joc. Probabil asta se va întâmpla într-o zi.”

Se pare că Tim Schafer este foarte interesat de un pack DLC sau de un remake al jocului Brutal Legend, iar dacă finanțarea necesară poate fi obținută pentru un al doilea joc, ideea merită încercată. Sunt curios câți dintre cititorii noștri au încercat jocul și dacă ar fi dispuși să investească timp, din nou, chiar și pentru un DLC.

Citeste toata stirea Brutal Legend ar putea beneficia în curând de o nouă versiune la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.