BetterPasscodeKeypad modifica functionalitatea tastaturii afisate pentru introducerea codurilor de siguranta ale iOS 7


ianuarie 26 10:05 2014

Stire IT din categoria Gadgets: BetterPasscodeKeypad modifica functionalitatea tastaturii afisate pentru introducerea codurilor de siguranta ale iOS 7

  BetterPasscodeKeypad este un tweak lansat in cursul acestei nopti in Cydia si vorbim despre un pachet care aplica o modificare destul de inedita pentru iDevice-urile noastre. Conform dezvoltatorului, tweak-ul elimina animatiile rulate in timpul…

Acesta este un rezumat al post-ului, pentru a vedea intregul articol da click pe titlu si vei fi redirectionat catre site.
Acest e-mail este trimis o singura data pe zi, site-ul este updatat de mai multe ori zilnic.

.Citeste toata stirea BetterPasscodeKeypad modifica functionalitatea tastaturii afisate pentru introducerea codurilor de siguranta ale iOS 7 la idevice.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din categoria Gadgets. Vezi cele mai importante stiri despre gigantul Apple si nu numai, in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.