AlarmRestrict7 permite restrictionarea rularii alarmelor aplicatiei Clock in anumite conditii


ianuarie 16 21:00 2014

Stire IT din categoria Gadgets: AlarmRestrict7 permite restrictionarea rularii alarmelor aplicatiei Clock in anumite conditii

  AlarmRestrict7 este un tweak lansat in cursul acestei seri in Cydia, iar prin intermediul sau putem restrictiona rularea alarmelor aplicatiei Clock in baza unor setari predefinite. Folosind un meniu de setari disponibil in cadrul aplicatiei…

Acesta este un rezumat al post-ului, pentru a vedea intregul articol da click pe titlu si vei fi redirectionat catre site.
Acest e-mail este trimis o singura data pe zi, site-ul este updatat de mai multe ori zilnic.

.Citeste toata stirea AlarmRestrict7 permite restrictionarea rularii alarmelor aplicatiei Clock in anumite conditii la idevice.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din categoria Gadgets. Vezi cele mai importante stiri despre gigantul Apple si nu numai, in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.