XFX Radeon R9 290 Double Dissipation, o placă cu o răcire foarte eficientă


decembrie 26 20:00 2013

Stire IT de ultima ora: XFX Radeon R9 290 Double Dissipation, o placă cu o răcire foarte eficientă

XFX a lansat de curând primele sale plăci care nu sunt construite după cele de referință, și anume XFX Radeon R9 290 Double Dissipation.

XFX Radeon R9 290 Double Dissipation

Pe langă  XFX Radeon R9 290 Double Dissipation există și modelul R9 290X care arată absolut identic cu prima. Diferența dintre ele este la vitezele de lucru ale procesorului grafic și la memorii. Din păcate, chiar dacă a construit placa de la zero, cu componente proprii de genul capacitoare solide, și sistem de răcire propriu, XFX nu a intervenit asupra frecvențelor stoc ale acestor plăci. La momentul actual nu se știe cât de modificat este PCB-ul acestora, însă ne putem aștepta să fie chiar identic la ambele modele. Pe lângă ventilatoarele customizate, plăcile dețin în partea superioară logo-ul producătorului care este iluminat, însă din nou producătorul nu spune nimic de această caracteristică, așadar nu știm nici aici dacă e vorba de o noutate.

Ambele plăci dețin de asemenea conectorii standard de alimentare PCI Express 8 pini + 6 pini, și nu se știe încă nici prețul acestora sau disponibilitatea în magazine. Cam multe necunoscute legate de aceste două produse. Oare XFX se gândește să le mai țină puțin pentru a mai interveni asupra lor, urmând feedback-ul obținut de pe urma acestor tipuri de știri. Nu ar fi totuși un lucru rău.

XFX Radeon R9 290 Double Dissipation 3

XFX Radeon R9 290 Double Dissipation 2

Citeste toata stirea XFX Radeon R9 290 Double Dissipation, o placă cu o răcire foarte eficientă la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.