VONINO ofera tuturor clientilor sai 512GB spatiu in Cloud (P)


decembrie 20 10:25 2013

Stire IT din Comunicatii: VONINO ofera tuturor clientilor sai 512GB spatiu in Cloud (P)

Serviciul Vstorage oferit de VONINO impreuna cu ArpaCloud este un sistem interesant, lansat zilele acestea, el preluand ideea de cloud si aplicand-o la streaming-ul multimedia.

Bun Sirius QS WH 14 4 VONINO ofera tuturor clientilor sai 512GB spatiu in Cloud (P)

Practic, in sistemul cloud oferit de ArpaCloud puteti incarca oricare dintre filmele sau melodiile disponibile in calculatorul vostru, serverele noastre convertindu-le imediat intr-un format suportat de dispozitivele mobile, iar cu ajutorul aplicatiei ArpaCloud le puteti vizualiza pe orice dispozitiv care ruleaza sisteme de operare Android.

Serviciul Vstorage este disponibil cu 512 GB de spatiu de stocare gratuit in care va puteti incarca toate datele personale, pe buna dreptate fiind denumit “Hard Disc-ul tau din Cloud”

ArpaCloud este primul serviciu de acest gen disponibil GRATUIT in Romania pentru tabletele si telefoanele VONINO, folosind tehnologia SurePlay, compania sa dezvoltatoare putand converti filmele in formatele acceptate de catre device-urile cu sistem de operare Android. Ca sa fiu sincer, ideea este extrem de atractiva pentru foarte multi utilizatori, avand in vedere ca majoritatea sistemelor cloud nu fac altceva decat sa stocheze datele fara a putea face “streaming” .

Aplicatia ArpaCloud este disponibila gratuit in Play Store si este compatibila cu toate tabletele si telefoanele VONINO cu sistem de operare Android. Daca te inregistrezi de pe un dispozitiv mobil VONINO ( telefon sau tableta) vei beneficia de un cont gratuit Vstorage 512GB pentru o perioada de 6 luni pentru modelul Vonino Sirius QS  pe care l-am testat.

Citeste toata stirea VONINO ofera tuturor clientilor sai 512GB spatiu in Cloud (P) la connect.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.