Tomb Raider Definitive Edition creşte colecţia de jocuri next-gen


decembrie 09 16:35 2013

Stire IT de ultima ora: Tomb Raider Definitive Edition creşte colecţia de jocuri next-gen

Definitive Edition este numele recent anunţatei versiuni a jocului destinată consolelor next-gen, Xbox One şi PS4.

tomb raider definitive edition ps4 xbox one

Deşi se vând precum pâinea caldă, consolele next-gen anuţate săptămânile trecute au o problemă semnificativă, o lipsă acută de . Cu toate că Microsoft şi Sony au încredere în produsele lor deloc ieftine şi asta se vede, lipsa unei colecţii mai mari de jocuri pe care să le puteţi testa contează neaşteptat de mult.

Printre jocurile ce urmează să fie lansate în perioada imediat următoare se numără Tomb Raider Definitive Edition. Fără ca cineva să ştie măcar că se lucrează la această variantă, Square Enix şi Criystal Dynamics au făcut anunţul oficial în weekendul care tocmai s-a încheiat cu menţiunea că jocul este o reiteraţie completat reinventată a experienţei de acum câteva luni de pe PC, XBox 360 şi PS3. Noul joc va fi disponibil în America de Nord pe 28 ianuarie şi pe 31 ianuarie 2014 va ajunge în ţările europene.

Pe lângă elemente grafice îmbunătăţile semnificativ, Tomb Raider Definitive Edition mai include câteva detalii fizice şi câteva digitale. Este vorba de o carte de benzi desenate Tom Raider The Begining realizată de studiourile Dark Horse, o colecţie de imagini de înaltă rezoluţie din joc, plus concepte care nu au ajuns în varianta finală, colecţionate în Tomb Raider The Art of Survival. Ultimul element inclus in pachet este documentarul ,,The Final Hours of Tomb Raider.”

La capitolul gaming, vom vedea noi add-on-uri de multiplayer, patru noi caractere, şase arme noi şi 8 hărţi. În ceea ce priveşte vestimentaţia personajului principal, Lara Croft are parte de şase noi seturi de echipamente.

Citeste toata stirea Tomb Raider Definitive Edition creşte colecţia de jocuri next-gen la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.