Team Group T133 Java Sparrow, un stick USB cu un design mai deosebit


decembrie 09 20:49 2013

Stire IT de ultima ora: Team Group T133 Java Sparrow, un stick USB cu un design mai deosebit

Team Group a lansat stick-ul USB T133 Java Sparrow, un produs care după cum spune producătorul ”se inspiră din natură”.

Team Group T133 Java Sparrow Tick USB

Nu știu ce să spun despre modelul inspirațional folosit de către Team Group, tot ce pot să observ este că este extrem de ergonomic și are un design simplist și simpatic. Stick-ul USB Java Sparrow deține o funcție interesantă și anume faptul că este auto retractabil în momentul în care îl scoți din portul USB al PC-ului. Această opțiune se poate dovedi foarte utilă în protejarea mufei USB și este probabil ceva mai durabilă decât alte modele de stick-uri retractabile care trebuiau acționate manual. Știu că am avut câteva de genul, unele chiar metalice și al căror mecanism a cedat destul de repede.

Team Group a renunțat de asemenea la design-ul cu linii drepte, modelul actual find un exemplu clar în acest sens. Probabil au citit și ei teoria conform căreia orice design trebuie să conțină cât mai multe linii curbe pentru a fi atractiv. Vom vedea dacă acest design se va traduce în vânzări mai mari. Carcasa stick-ului USB Java Sparrow este din plastic negru, mat, rezistent la amprente și zgârieturi uzuale, iar urechea ce declanșează ieșirea conectorului USB este de culoare portocalie. Produsul este compatibil USB 3.0 și vine în capacități de 16, 32 și 64 GB. Garanția acestora este pe viață, deși mă îndoiesc că magazinele de la noi vor oferi mai mult de minimul de 2 ani. Nu se spune nimic despre performanța acestuia sau despre preț.

Team Group T133 Java Sparrow USB 3.0

Team Group T133 Java Sparrow Stick retractabil

Citeste toata stirea Team Group T133 Java Sparrow, un stick USB cu un design mai deosebit la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.