Sinclair ZX Spectrum – Un sistem clasic ce va fi disponibil din nou


decembrie 21 20:49 2013

Stire IT de ultima ora: Sinclair ZX Spectrum – Un sistem clasic ce va fi disponibil din nou

Sinclari ZX Spectrum, un computer care atrage gânduri nostalgice din partea tuturor ce au avut de a face cu el în copilărie, va fi disponibil ca o tastatură Bluetooth.

Bluetooth ZX Spectrum

Acesta va fi compatibil inițial cu iOS și apoi cu dispozitivele cu Android și Windows Phone, precum și cu computerele PC sau Mac. Acesta va fi cunoscut ca Bluetooth ZX Spectrum și se va conecta wireless la un iPad și apoi la un TV prin Apple Airplay. Aceasta este o modalitate foarte bună de a reînvia jocurile clasice, și probabil și momentele de dezvoltare de cod, din vremurile în care încărcarea jocurilor se făcea de pe cartușe speciale, sau de pe casete audio.

”Din momentul lansării, atunci când va fi folosit împreună cu aplicațiile disponibile din iTunes App Store sau Google Play, Amazon App Store și Windows Store, Bluetooth ZX Spectrum va oferi o experiență autentică de gaming și divertisment, avâdn un catalog original de aplicații licențiate. La mmentul lansarii, sau imediat ulterior, Bluetooth ZX Spectrum va fi compatibil și cu colețciile existente ZX Spectrum: Elite Collection, ori în mod direct, ori prin intermediul unui amulator care va putea fi și el achiziționat alături de aceste aplicații.”

Bluetooth ZX Spectrum reprezintă un proiect îndrăzneț pe Kickstarter, care odată pornit și care probabil va aduna toate fondurile rapid datorită nostalgiei la care face apel, va fi disponibil la prețul inițial de 50 de lire sterline, aproximaiv 65 de euro. Momentan proiectul este un draft, campania nefiind încă începută. Mai multe detalii despre aplicațiile existente în iTunes Store găsiți aici.

Citeste toata stirea Sinclair ZX Spectrum – Un sistem clasic ce va fi disponibil din nou la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.