Romanian Airports pentru WP8 te avertizează când sunt probleme


decembrie 21 14:05 2013

Stire IT de ultima ora: Romanian Airports pentru WP8 te avertizează când sunt probleme

Romanian Airports este aplicaţia de care aveţi nevoie în această iarnă dacă plănuiţi să plecaţi din ţară cu avionul fără evenimente neplăcute.

Romanian Airports Microsoft Windows Phone 8

În România, ca multe alte ţări, iarna nu este foarte uşor de prevăzut. În plus, este foarte uşor să te înşeli dacă bănuieşti că 100 de kilometri mai încolo situaţia atmosferică este identică cu cea pe care o vezi pe geam. Dacă în mod obişnuit astfel de ,,greşeli” nu au un impact major asupra existenţei de zi cu zi, nu acelaşi lucru se poate spune despre zilele premergătoare unui concediu în care trebuie să pleci undeva cu avionul. Soluţia, desigur, este

Gratuită, Romania Airports este o cu numele de Timotei Dolean. Deşi nu ştiu exact care este sursa informaţiilor prezentate, e foarte probabil ca în spate să fie un agregator ce culege date de pe site-urile aeroporturilor autohtone şi ale autorităţilor naţionale din domeniu.

Descărcabilă din Windows Phone Store, aplicaţia este foarte simplu de utilizat. Interfaţa este formată din trei pagini şi un buton prin care puteţi forţa reactualizarea datelor afişate. Pe una din pagini puteţi vedea aeroporturile închise, pe a doua aeroporturile cu probleme şi, pe a treia, aeroporturile care temporar nu mai acceptă trafic aerian. Indiferent de formulările ambigue de mai sus, important e un singur lucru. Dacă există vreo problemă cu un avion care trebuie să aterizeze sau să decoleze pe un aeroport de la noi veţi obţine informaţia din această aplicaţie.

Citeste toata stirea Romanian Airports pentru WP8 te avertizează când sunt probleme la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.