Privind întunericul: un nou experiment ar putea, în cele din urmă, pune în evidenţă misterioasa materie întunecată


decembrie 12 14:35 2013

Stire IT din Stiinta si Tehnologie: Privind întunericul: un nou experiment ar putea, în cele din urmă, pune în evidenţă misterioasa materie întunecată

Experiment materie intunecataMateria întunecată, despre care fizicienii cred că are o pondere la nivelul Universului mai mare de cinci ori faţă de materia obişnuită, este prin definiţie invizibilă. Dar anumite caracteristici asociate cu materia întunecată ar putea fi detectabile, în conformitate cu mai multe teorii concurente care încearcă să descrie această materie misterioasă.

. Citeste toata stirea Privind întunericul: un nou experiment ar putea, în cele din urmă, pune în evidenţă misterioasa materie întunecată la scientia.ro.

Urmareste stirile din Stiinta si Tehnologie pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din din Stiinta si Tehnologie. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.