Lumia 2520, prima tabletă Nokia vine cu probleme grave de stabilitate


decembrie 02 10:17 2013

Stire IT de ultima ora: Lumia 2520, prima tabletă Nokia vine cu probleme grave de stabilitate

A fost anunţată cu surle şi trâmbite în cadrul , dar se pare că tableta Lumia 2520 este departe de a fi o tabletă perfectă.

nokia_lumia_2520_hero probleme stabilitate

Au trecut deja câteva luni de la anunţul din octombrie al finlandezilor. La momentul respectiv, a fost anunţată prima tabletă a celor de la Nokia, era rezultatul unor valuri de zvonuri răspândite pe parcursul mai multor luni. Ulterior, a existat un decalaj între momentul anunţului şi lansarea efectivă.

Mai importantă este eroarea existentă pe primele tablete Lumia 2520 preinstalate cu cea mai nouă versiune de Windows RT. Un grup semnificativ de posesori ai tabletei şi-a găsit refugiu pe forumul Nokia în speranţa descoperirii unui remediu pentru o problemă de stabilitate destul de gravă. Aparent, indiferent de versiunea de Lumia 2520 de care discutăm, multe dintre ele sunt afectate de un bug care se manifestă prin blocarea tabletei la scurt timp după ce aceasta intră în standby. Soluţia temporară, deşi nu foarte plăcută, este realizarea unui hard reset. Acesta poate fi executat prin apăsarea prelungită simultană a tastelor power şi Windows pentru câteva secunde. O alternativă este apăsarea continuă, timp de aproximativ 10 secunde, a butonului de power pentru închiderea tabletei şi o apăsare scurtă pentru repornirea ei.

Nokia, cel puţin momentan, nu a reuşit să facă o declaraţie pe marginea subiectului, să lanseze un update de firmware sau să răspundă în vreun fel utilizatorilor frustraţi. Opinia utilizatorilor mai pricepuţi este că ar fi o problemă cu driverul video, motiv pentru care soluţia ar fi o actulizare ce nu se grăbeşte să apară.

Citeste toata stirea Lumia 2520, prima tabletă Nokia vine cu probleme grave de stabilitate la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.