După ceasurile inteligente, urmează Smarty Ring, un inel interactiv


decembrie 12 09:55 2013

Stire IT de ultima ora: După ceasurile inteligente, urmează Smarty Ring, un inel interactiv

Dotat cu Bluetooth şi un sistem inovativ de notificări, Smarty Ring este de care nu ştiaţi că aveţi nevoie.

Smarty Ring Smartwatch alternative2

Pe sistemul din Stăpânul Inelelor, ,,un inel să le conducă pe toate”, Smarty Ring este un proiect foarte interesant care are toate şansele să se materializeze în lunile următoare dacă reuşeşte să beneficieze de finanţare. În definitiv, acesta este un proiect pe Indiegogo şi nu este 150% sigur că echipa din spatele produsului se va bucura de un vot de încredere din partea comunităţii de internauţi. În cazul în care sunteţi curioşi care este situaţia financiară, cu doar câteva ore până la încheierea procesului, din cei 40.000 de dolari de care avea nevoie pentru a intra în procedura de producţie în masă, nu mai puţin de 266.000 de dolari au fost deja trimişi în direcţia creatorilor.

Smarty Ring arată foarte bine în poze. Acest gadget este din oţel inoxidabil și vine cu display LED, conectivitate Bluetooth 4.0 pentru a consuma cât mai puţină energie electrică şi o aplicaţie de smartphone care vă permită să vă ocupaţi cum se cuvinde de configurarea lui. Are doar 13 milimetri lăţime, dimensiune suficientă pentru a vă afişa informaţiile de care aveţi nevoie într-un format clar şi intuitiv.

Ca funcţionalitate, , Smarty Ring se va conecta la un smartphone pentru care va putea să funcţioneze atât ca display suplimentar pentru notificări, cât şi ca telecomandă. Sistemul de operare din spate va fi finisat atât de bine, încât suprafaţa foarte mică sensibilă la atingere oferită de acesta va fi suficientă pentru a afişa ora exactă, pentru a prelua sau închide apeluri, pentru a controla redarea muzicii şi a acţiona camera sau pentru a declanşa un apel către un număr favorit. Prin icoane luminoase veţi şti în orice moment dacă aţi primit un sms, un e-mail, Facebook, Twitter, Google Hangout, apel pe Skype şi multe altele.

Smarty Ring Smartwatch alternative1

Citeste toata stirea După ceasurile inteligente, urmează Smarty Ring, un inel interactiv la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.