Proiecte de peste 133 milioane lei primesc finantare pentru conectarea IMM si ONG la Internet broadband


noiembrie 06 18:12 2013

Stire IT din categoria Internet: Proiecte de peste 133 milioane lei primesc finantare pentru conectarea IMM si ONG la Internet broadband

Aproape 1.200 de proiecte in valoare de peste 133 milioane de lei primesc, in exercitiul financiar actual al Uniunii Europene, finantare pe sectorul conectarii IMM si ONG la Internet broadband, in timp ce pe zona de eGuvernare va exista un total de 74 de proiecte care depasesc 793 milioane de lei, potrivit datelor prezentate, miercuri, intr-o conferinta de specialitate, de Petrica Ciupitu-Istrate, director Directia Monitorizare OIPSI, Ministerul Societatii Informationale (MSI).. Citeste toata stirea Proiecte de peste 133 milioane lei primesc finantare pentru conectarea IMM si ONG la Internet broadband la business24.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare pentru a o raspandi. Nu rata celelalte stiri din categoria Internet. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.