Pharrell a lansat primul video clip interactiv de 24 de ore la o melodie


noiembrie 24 13:00 2013

Stire IT de ultima ora: Pharrell a lansat primul video clip interactiv de 24 de ore la o melodie

Happy este numele melodiei alese de Pharrell pentru un videoclip interactiv de 24 de ore în jurul căruia

pharrell williams happy 24 de ore video clip

Este prima oară când cineva a făcut cu o durată atât de amplă. Dacă avem în vedere şi faptul că se ascunde în spatele unui website interactiv, efortul din spate devine implicit mai mare.

Pharrell a avut un an foarte bun în materie de lansări, având în vedere că a avut câteva colaborări foarte importante cu Daft Punk, pentru melodia Get Lucky şi Robin Thicke pentru Blurred Lines. Pentru că a venit momentul şi pentru un single independent, artistul a selectat melodia Happy. Deoarece probabil că era prea banal să asocieze acesteia un video clip obisnuit de 3-4 minute, ca alternativă a creat http://24hoursofhappy.com/. Aceasta din urmă este adresa unui website interactiv care ascunde un clip de 24 de ore. De fapt, pe fundal este pusă pe repeat melodia Happy, în timp ce diverse persoane dansează pe stradă în stilul lor caracteristic. Pentru ca imaginile de pe ecran şi muzica din boxe să fie legate se foloseşte şi un pic de lip-synching.

Partea care mi se pare mie cea mai atractivă constă în faptul că atunci când intraţi pe site automat ora şi minutul de la care porneşte clipul sunt  corelate cu ceasul calculatorului. Mai multe decât atât, acţiunea de pe ecran pare că se desfăşoară la respectiva oră, indiferent că e vorba de patru dimineaţa sau cinci după masa. Cum e şi normal, puteţi derula cu uşurinţă prin cele 24 de ore de conţinut şi, dacă întâlniţi o secvenţă ce vă încântă într-un mod deosebit, o puteţi partaja pe Facebook sau Twitter.

Deşi am insistat destul de mult în acest material pe faptul că este vorba de primul video clip muzical de o asemenea durată, dacă stau şi mă gândesc bine nu cred că am mai întâlnit vreodată un film obişnuit, de lung metraj sau o mini-serie de televiziune care, dintr-un foc, să aiba 24 de ore. Faptul că întreaga acţiune Pharrell se desfăşoară online e cu atât mai specială.

Citeste toata stirea Pharrell a lansat primul video clip interactiv de 24 de ore la o melodie la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.