Nokia Lumia 525, surprins in primele imagini online


noiembrie 05 11:00 2013

Stire IT de ultima ora: Nokia Lumia 525, surprins in primele imagini online

Avand in vedere ca este cel mai popular smartphone cu Windows Phone, un urmas sub forma lui Lumia 525 era inevitabil.

Nokia lumia-525 windows phone 8 gdr3

Desi nu au trecut decat cateva saptamani de la Nokia World 2013, context in care producatorul finlandez ne-a atras atentia asupra unui amalgam de produse noi, se pare ca Nokia mai lucreaza la un smartphone ce urmeaza sa fie facut public in perioada urmatoare. Este vorba de un urmas pentru foarte popularul Nokia Lumia 520.

In principiu, s-a crezut pentru foarte mult timp ca va fi anuntat in acelasi timp cu Lumia 1520. Nu a fost insa asa. Cu toate acestea, primele imagini cu noul terminal au aparut pe internet, aparent de la o institutie de certificare a dispozitivelor de comunicatii din China. In imaginea de mai sus, aproape sigur, este vorba de fata si spatele iminentului smartphone low-end. Daca ar fi sa facem o analogie, diferentele dintre cele doua generatii nu sunt semnificative la nivelul designului, motiv pentru care nici diferenta de numar de la 520 la 525 nu este foarte mare.

Avand in vedere ca in totdeauna trebuie sa existe aparate dedicate marii mase a utilizatorilor, Lumia 525 calca pe urmele fratelui mai mare si se adreseaza aceluiasi segment de piata. Desi este foarte probabil sa ascunda din multe puncte de vedere o configuratie similara, cateva upgrade-uri sunt foarte posibile. Cel mai probabil se va face tranzitia de la 512 MB RAM la un 1GB RAM. In plus, sistemul de operare preinstalat va fi noul Windows Phone GDR3.

Cu toate ca nu se cunosc inca un pret si o data exact de lansare, ne putem astepta la ceva de genul 600-700 de lei la liber, in cateva saptamani.

Citeste toata stirea Nokia Lumia 525, surprins in primele imagini online la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.