Ce câştigi dacă demontezi un Xbox One?


noiembrie 22 13:11 2013

Stire IT de ultima ora: Ce câştigi dacă demontezi un Xbox One?

Răspunsul la întrebarea din titlu constă în abilitatea de a înlocui fără prea mari probleme . Să vedem și, concret, ce găsești dacă demontezi Xbox One.

ifixit xbox one hard disk test

Nu au trecut decât câteva zile de la momentul în care a ajuns în mâinile primilor jucători din câteva ţări occidentale. Cu toate acestea, cei de la iFixit s-au grăbit să o demonteze, piesă cu piesă, cu scopul de a se lămuri în ceea ce priveşte gradul de uşurinţă în reparare.

Deşi multe detalii care ţin de acest proces laborios al disecării nu ne sunt foarte utile, din când în când se mai strecoară şi câteva particularităţi atrăgătoare. În acest caz, este vorba de hard disk-ul standard SATA II de 2,5 inci, pe care îl găsiţi în interior şi care poate fi schimbat cu uşurinţă pentru unul nou, mai mare şi mai rapid. Similar cu PlayStation, această componentă poate fi înlocuită cu uşurinţă dacă demontezi Xbox One. Spre deosebire de PS4, înlocuirea HDD-ului intern vă costa garanţia aparatului.

Tot la interior găsiţi alte câteva componenete care par că pot fi schimbate manual datorită elementelor standard de conectică. Acesta este un pic computer, până şi conectorul SATA dintre unitatea optică şi placa de bază confirmă acelaşi aspect

Cu o notă de 8 din 10, noul Xbox One este la fel de uşor de reparat în confortul căminului precum recent lansatul PlayStation 4.

Citeste toata stirea Ce câştigi dacă demontezi un Xbox One? la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.