Amazon lucrează la un nou Kindle Paperwhite cu o rezolutie mare


noiembrie 26 15:00 2013

Stire IT de ultima ora: Amazon lucrează la un nou Kindle Paperwhite cu o rezolutie mare

Amazon lucrează la un nou e-reader din seria Kindle Paperwhite, noul model zvonindu-se că ar avea o rezoluție foarte bună, comparabilă cu cea a unei tablete.

Amazon Kindle HDX

Mai exact este vorba de un nou Kindle Paperwhite cu o densitate de 300 ppi, care este gândită pentru a reprezenta compania producătoare în fața lui Kobo Aura HD, un alt e-reader cu o densitate a ecranului de 265 ppi. Diferența nu știu dacă va fi atât de mare față de actualul Paperwhite care are deja o desnitate de 212 ppi, și cred că este vorba mai mult de competiție, și cine are cel mai performant produs de pe piață. Având în vedere că vorbim de Amazon, compania care a propulsat acest trend, în mod sigur aceștia nu își permit să rămână în urmă cu specificațiile produselor lor.

Pe lângă îmbunătățirile la ecran, noul Kindle Paperwhite va semăna cu Kindle HDX și va fi și mai ușor decât actualul model. Există de asemenea zvonuri că Amazon va folosi pentru protecția ecranului Gorilla Glass în locul policarbonatului actual. Noua versiune nu va veni cu update-uri majore de software, însă se vorbește că ar fi luat lecții de caligrafie. Noul Kindle va veni cu un nou set de fonturi, la care Amazon lucrează în acest moment, și care vor îmbunătăți în mod semnficativ citirea unei cărți ăn format electronic.

Acest model Kindle Paperwhite este așteptat să intre pe piață în al doilea semestru al anului 2014, având în vedere că actualul Paperwhite a fost lansat abia în septembrie.

Citeste toata stirea Amazon lucrează la un nou Kindle Paperwhite cu o rezolutie mare la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.