Windows AppCreator Challenge – Microsoft are nevoie de programatori


octombrie 31 16:08 2013

Stire IT de ultima ora: Windows AppCreator Challenge – Microsoft are nevoie de programatori

Windows AppCreator Challenge este noua competitie deschisa de Microsoft pentru dezvoltatorii de aplicatii, in scopul popularii Windows Store cu aplicatii autohtone.

Microsoft App Creator

Asemenea initiative sunt binevenite, mai ales ca sunt destinate utilizatorilor autohtoni, iar scopul acestora este crearea de aplicatii autohtone. In cadrul lansarii lui Windows 8.1, Microsoft a prezentat si o serie de aplicatii create de programatori de la noi, pentru piata din romania. Printre acestea se numara si Trip Journal, Tren Calator, Romanian Roads si Ski Romania. Oficialli si-au exprimat de asemenea interesul in sustinerea celor care se dedica creerii unei aplicatii pentru ecosistemul Windows Phone si au initiat aceasta competitie.

Windows AppCreator Challenge se desfasoara pe parcursul a doua etape. Prima ofera expunere in cadrul evenimentului Microsoft Summit , eveniment ce va avea loc in datele de 6 si 7 noiembrie. Aceasta etapa are termenul limita pe data de 4 noiembrie, urmand ca pana la inceperea summit-ului sa fie selectate proiectele participante.

A doua etapa se va incheia pe data de 16 decembrie. Cei interesati de detalii despre aceasta pot afla toate informatiile din aplicatia pentru Facebook create de Microsoft. Acolo se afla atat regulamentul general cat si conditiile de participare si premiile.

Este o oportunitate buna sa dezvolti un proiect de programare, fie ca esti un singur programator sau faci parte dintr-o echipa. Sfaturile de care poti beneficia direct de la companie sau de la cei cu care vei concura sunt probabil mai de folos decat premiile fizice.

Citeste toata stirea Windows AppCreator Challenge – Microsoft are nevoie de programatori la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.