Samsung HomeSync este disponibil în România


octombrie 15 10:45 2013

Stire IT din Comunicatii: Samsung HomeSync este disponibil în România

Samsung România a anunțat astăzi disponibilitatea serviciului HomeSync, o soluție care permite stocarea și protejarea conținutului digital al întregii familii.

HomeSync 2 300x199 Samsung HomeSync este disponibil în România„Cu HomeSync petreci mai puțin timp pentru a stoca momentele tale prețioase și mai mult timp pentru a le crea,” a declarat JK Shin, CEO și Head of IT & Mobile Communication at Samsung Electronics. „Acum, poți transmite conținut video de pe dispozitivul tău Samsung GALAXY direct pe televizorul tău sau poți naviga prin fotografiile tale pe un ecran mare pentru a le putea viziona cu întreaga familie. Acel timp petrecut cu familia este mult mai important decat timpul petrecut pentru a stoca manual conținutul.”

Homesynk vine cu 1 TB spațiu de stocare propriu/privat, suficient pentru a încărca zilnic 10 fotografii timp de 82 de ani sau pentru a urca 10 minute de conținut video timp de 10 ani. Dispozitivul permite accesul a maximum 8 utilizatori, iar folosind aplicația Samsung Link pot fi accesate imaginile, muzica, clipurile video, documentele și fișierele de pe orice dispozitiv înregistrat.

Cu ajutorul Media Center Android de pe Homesync se pot reda jocuri pentru smartphone, clipuri, muzica sau naviga printre fotografii pe televizor și se poate transmite conținut “în oglindă”de pe device-ul Galaxy pe televizor și transforma device-ul în telecomandă.

Samsung Homesync funcționează cu un procesor dual-core tactat la o frecvență de 1.7 GHz, 2 GB memorie RAM, 8 GB flash memory și un HDD de 1 TB, dintre care sunt utilizabili 910 GB. În ceea ce privește conectivitatea, Homesync dispune de port Ethernet Gigabit, conectivitatea Wi-Fi 802.11 b/g/n în banda de 2.4 GHz și 5 GHz, precum și interfață USB 3.0, microUSB și HDMI.

Samsung HomeSync va fi disponibil în magazinele din România începând cu această săptămână.

Citeste toata stirea Samsung HomeSync este disponibil în România la connect.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.