Promovate de catre Apple, primele produse Anki Drive ar putea fi lansate luna aceasta (Video)


octombrie 05 09:19 2013

Stire IT din categoria Gadgets: Promovate de catre Apple, primele produse Anki Drive ar putea fi lansate luna aceasta (Video)

  In cadrul WWDC 2013 Tim Cook a prezentat Anki Drive, produsul unei companii mici care are incorporat software cu inteligenta artificiala care a a putut directiona cateva masinute pe o scurta pista de curse, totul functionand in baza unei aplicatii…

Acesta este un rezumat al post-ului, pentru a vedea intregul articol da click pe titlu si vei fi redirectionat catre site.
Acest e-mail este trimis o singura data pe zi, site-ul este updatat de mai multe ori zilnic.

.Citeste toata stirea Promovate de catre Apple, primele produse Anki Drive ar putea fi lansate luna aceasta (Video) la idevice.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din categoria Gadgets. Vezi cele mai importante stiri despre gigantul Apple si nu numai, in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.