Nokia intra in “hora” smartwatch-urilor, primele imagini cu posibilul sau dispozitiv apar pe internet


octombrie 04 10:05 2013

Stire IT din categoria Gadgets: Nokia intra in “hora” smartwatch-urilor, primele imagini cu posibilul sau dispozitiv apar pe internet

  Smartwatch-urile par a fi dispozitivele care atrag atentia marilor companii dornice sa aduca viitorul gadget revolutionar pe piata, iar dupa Samsung, Sony si alti mari producatori de terminale mobile, Nokia pare as dezvolte un produs similar. In…

Acesta este un rezumat al post-ului, pentru a vedea intregul articol da click pe titlu si vei fi redirectionat catre site.
Acest e-mail este trimis o singura data pe zi, site-ul este updatat de mai multe ori zilnic.

.Citeste toata stirea Nokia intra in “hora” smartwatch-urilor, primele imagini cu posibilul sau dispozitiv apar pe internet la idevice.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din categoria Gadgets. Vezi cele mai importante stiri despre gigantul Apple si nu numai, in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.