Microsoft isi asuma vina vizavi de esecul Surface RT


octombrie 14 16:10 2013

Stire IT de ultima ora: Microsoft isi asuma vina vizavi de esecul Surface RT

Dupa ce a pierdut sute de milioane de dolari pe subiectul , Microsoft constientizeaza confuzia din jurul platformei Windows RT.

fail microsoft surface rt red

Anul trecut, la momentul lansarii tabletei Surface RT, preinstalata cu o iteratie de Windows al carei rol nu era inteles de foarte multi internauti, Microsoft a pierdut bani. Arhitectura ARM combinata cu noul sistem de operare venea cu prea multe semne de intrebare incat sa se reflecte intr-un succes.

,,Credem ca a existat ceva confuzie in piata anul trecut pe marginea diferentelor dintre Surface RT si Surface Pro.” La cateva saptamani dupa anuntul Surface 2, managerul de produs pentru Microsoft Surface, Jack Cowett a facut un lucru foarte interesant. A recunoscut faptul ca greselile gigantului din Redmond au stat la baza insuccesului intampinat de prima tableta dezvoltata in-house a companiei.

,,Vrem sa ajutam utilizatorii pentru a le fi mai usor [sa inteleaga] ca acestea sunt doua produse diferite, gandite pentru doua tipuri de oameni”.

Din pacate, aceste informatii nu inseamna sub nici o forma ca marea masa a utilizatorilor va putea instala aplicatii clasice x86 in interfata desktop din noul Windows.

Windows RT 8.1, desi include Office si alte cateva unelte reale, nu faciliteaza sub nici o forma realizarea de tablete si alte dispozitive cu noul SO. Mai important este faptul ca nici cea mai noua tableta Microsoft nu este o entitate gandita pentru un fenomen cultural. Partea buna? Gigantul a scos RT din materiale promotionale, motiv pentru care achizitiile de tablete ar mai trebui sa urmeze un trend descendent radical diferit in comparatie cu situatia de acum 12 ani.

La ora actuala, cei mai multi producatori de dispozitive portabile refuza sa anunte ceva nou cu Windows RT si sunt mari sanse ca asumarea greselii de mai sus sa nu influenteze in vreun fel nici vanzarile de Surface, nici celelalte tablete cu tablete cu Windows 8.1 de la Dell: Venue 8 Pro si Venue 11 Pro” href=”http://playtech.ro/2013/noi-tablete-cu-windows-8-1-de-la-dell-venue-8-pro-si-venue-11-pro/” target=”_blank” rel=”tag”>Windows de la Dell, Lenovo, Asus sau Samsung.

Citeste toata stirea Microsoft isi asuma vina vizavi de esecul Surface RT la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.