iOS 7 vine cu probleme la trimiterea mesajelor in format iMessage


octombrie 02 13:40 2013

Stire IT de ultima ora: iOS 7 vine cu probleme la trimiterea mesajelor in format iMessage

Dupa mai multe descoperite in , acum aflam ca noul SO vine si cu probleme de functionalitate pe partea de iMessage.

iOS 7 iMessage probleme receptie

Avand un numar mare de posesori de iDevice-uri in anturaj, mesajele in format iMessage au reprezentat una dintre cele mai importante functii introduse in iOS 6. Din pacate, noul iOS 7 reuseste sa defecteze aceasta componenta pentru un numar semnificativ de utilizatori ai platformei.

iMessage este un inlocuitor pentru mesajele clasice, gen WhatsApp, doar ca este integrat la nivelul sistemului de operare, functioneaza doar intre iDevice-uri si nu necesita crearea unui cont suplimentar. Astfel, in momentul in care esti online, trimiti un iMessage unui prieten, iar atunci cand esti offline trimiti un SMS obisnuit aceluiasi prieten. Problema e ca in iOS 7 aceasta functie se reflecta in mesaje netrimise, in esecul terminalului de a trimite SMS-uri in loc mesaje iMessage si, cel mai grav, in mesaje care nu au mai ajuns la destinatie. Toate sesizarile pe marginea acestui subiect au inceput in jurul datei de 18 septembrie, cand s-a lansat noua versiune de iOS.

Odata cu lansarea noului iOS 7.0.2, problemele nu s-au remediat, motiv pentru care nu putem decat se speram ca o eventuala versiune 7.0.3 va indrepta situatia cu mesajele.

Daca sunteti afectati de acest fenomen, o solutie pare a fi sa dezactivati iMessage din meniul de configurari al telefonului, sa resetati parametrii de retea din Settings – General – Reset – Reset Network Settings si sa reactivati iMesage dupa repornirea aparatului.

Citeste toata stirea iOS 7 vine cu probleme la trimiterea mesajelor in format iMessage la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.