HTC lucreaza si el probabil la un SmartWatch


octombrie 25 17:20 2013

Stire IT de ultima ora: HTC lucreaza si el probabil la un SmartWatch

Zvonurile spun ca si HTC lucreaza la un SmartWatch pe care, probabil il vor asocia tot cu unul din smartphone-urile de varf ale producatorului.

HTC Smartwatch

Discutia a inceput de la un articol pe Bloomberg care precizeaza acest lucru. Produsul acestora este bazat tot pe Android si va detine de asemenea o camera foto. Smartwatch-ul HTC ar putea fi lansat in a doua jumatate a anului 2014, aproximativ in aceeasi perioada in care Apple planuieste lansarea unui produs asemanator. Sursele au mentionat catre Bloomberg faptul ca strategia de vanzare si costurile nu au fost inca decise. Daca dispozitivul va fi limitat la anume smartphone-uri cum este Samsung Galaxy Gear sau poate fi folosit cu toate platformele ca Smartwatch 2 de la Sony este o necunoscuta pana acum.

Anuntul vine totusi intr-un moment putin nefast, chiar dupa ce compania a raportat pierderi semnificative pe piata de smartphone-uri. Segmentul de dispozitive purtabile cum este smartwatch-ul, este estimat sa ajunga la 19 miliarde de dolari in 2014, fata de 1.4 miliarde cat este predictia pe acest an. Chiar recent HTC a fost numit producatorul OEM pentru smartwatch-ul de la Amazon, lucru pe care HTC nici nu l-a confirmat insa nici nu negat aceasta probabilitate. A spus doar ca sunt foarte deschisi in colaborarea cu alte companii sau operatori in acest sens, si ca sunt foarte axati pe construirea brand-ului propriu in acelasi timp.

Citeste toata stirea HTC lucreaza si el probabil la un SmartWatch la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.