FOTO Facebook a venit la Politehnica cu gând de hackathon. „Adevărul“ a fost acolo şi îţi spune ce proiecte au câştigat


octombrie 21 14:33 2013

Stire IT de ultima ora din techologie: FOTO Facebook a venit la Politehnica cu gând de hackathon. „Adevărul“ a fost acolo şi îţi spune ce proiecte au câştigat

E criză peste tot, aşa că de ce n-ar fi şi în programare? Companiile vor talente, talentele vor companiile şi banii lor, mai rămâne doar problema recrutării şi angajării. Facebook şi-a creat un obicei din a organiza diverse evenimente în acest scop, iar la ultimul, de la Politehnica, a fost şi „Adevărul“. N-am stat toate cele 24 de ore, dar i-am văzut la lucru pe viitorii ingineri în ale social media.. Citeste toata stirea FOTO Facebook a venit la Politehnica cu gând de hackathon. „Adevărul“ a fost acolo şi îţi spune ce proiecte au câştigat la adevarul.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea. Nu rata celelalte stiri din Tech. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.