Apple si “numeroasele” adjective utilizate pentru descrierea produselor in evenimentele media (Video)


octombrie 23 20:18 2013

Stire IT din categoria Gadgets: Apple si “numeroasele” adjective utilizate pentru descrierea produselor in evenimentele media (Video)

  Pentru prezentarile iPhone 5C, iPhone 5S, iPad Air si iPad cu Ecran Retina, cei de la Apple s-au folosit de o gama nu foarte mare de adjective pentru a potenta caracteristicile produselor, iar in clipul video de mai sus le vedeti pe toate.

Acesta este un rezumat al post-ului, pentru a vedea intregul articol da click pe titlu si vei fi redirectionat catre site.
Acest e-mail este trimis o singura data pe zi, site-ul este updatat de mai multe ori zilnic.

.Citeste toata stirea Apple si “numeroasele” adjective utilizate pentru descrierea produselor in evenimentele media (Video) la idevice.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din categoria Gadgets. Vezi cele mai importante stiri despre gigantul Apple si nu numai, in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.