Apple numește un CEO al Burberry drept vicepreședinte al magazinelor de retail și online


octombrie 15 12:30 2013

Stire IT din Comunicatii: Apple numește un CEO al Burberry drept vicepreședinte al magazinelor de retail și online

angela ahrendts<a href= Apple numește un CEO al Burberry drept vicepreședinte al magazinelor de retail și online” src=”http://www.stiri-itc.ro/wp-content/plugins/wp-o-matic/cache/c334cb8e25_angela-ahrendts.jpg” width=”130″ height=”197″ title=”Apple numește un CEO al Burberry drept vicepreședinte al magazinelor de retail și online” />Apple a anunțat astăzi că Angela Ahrendts, CEO al companiei de modă Burberry, se alătura Apple într-o poziție nou creată, drept vicepreședinte și membru al echipei executive, raportând direct la șeful Apple, Tim Cook.

Dacă v-ați îndoit vreodată că Apple nu pune mare preț pe design și modă (wearing tech?), Apple a ținut să demonstreze încă o data că vă înșelați. Burberry este o casă de modă britanică care produce haine, parfumuri și accesorii de lux, iar Cook a recunoscut creștere companiei Burbery la nivel mondial și cum a reușit Angela să “fie un lider extraordinar de-a lungul carierei sale”. Apple spune că Angela Ahrendts va supraveghea direcția strategică, extinderea și funcționarea magazinelor retail și a celui online.

“Sunt încântat că Angela se va alătura echipei noastre”, a spus Cook. “Ea împărtașește valorile noastre și obiectivele noastre de inovare și ea pune același accent ca noi pe experiența clientuluio. Ea însăși a arătat că este un lider extraordinar de-a lungul carierei sale și are un palmares demonstrat”.

Trecând peste informațiile oferite printr-un comunicat de presă, rămâne de văzut implicarea și schimbările pe care le va aduce noua conducere a magazinelor, atât în designul magazinelor (Apple folosește mobilier și design aproape identic pentru toate magazinele sale), dar și în parteneriatele din lumea modei pe care noul vicepreședinte ar putea să le implementeze. Anterior, imediat după lansarea iPhone 5s, Apple a comunicat presei că un eveniment de modă al Burberry (care a avut loc pe 16 septembrie) va fi capturat cu camera iSight de pe noul iPhone 5s.

Ahrendts va ajunge la Apple în primăvara. Anterior de Burberry, ea a fost vicepreședinte al Liz Claiborne și mai înainte a servit drept președinte al Donna Karan International.

foto via Forbes.com

Citeste toata stirea Apple numește un CEO al Burberry drept vicepreședinte al magazinelor de retail și online la connect.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.