Adobe dezvolta Ginger, o aplicatie pentru iPad care va oferi un nou mod de a face prezentari video (Video)


octombrie 03 17:38 2013

Stire IT din categoria Gadgets: Adobe dezvolta Ginger, o aplicatie pentru iPad care va oferi un nou mod de a face prezentari video (Video)

  Adobe are de ceva vreme in dezvoltare o nou aplicatie pentru tabletele iPad, Ginger fiind numele sau. Aplicatia este prezentata sumar in clipul video de mai sus, iar conform informatiilor oferite de catre companie, utilizatorii vor putea crea…

Acesta este un rezumat al post-ului, pentru a vedea intregul articol da click pe titlu si vei fi redirectionat catre site.
Acest e-mail este trimis o singura data pe zi, site-ul este updatat de mai multe ori zilnic.

.Citeste toata stirea Adobe dezvolta Ginger, o aplicatie pentru iPad care va oferi un nou mod de a face prezentari video (Video) la idevice.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din categoria Gadgets. Vezi cele mai importante stiri despre gigantul Apple si nu numai, in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.