Ubisoft explica tehnologia din Assassin’s Creed 4: Black Flag [VIDEO]


septembrie 13 13:40 2013

Stire IT de ultima ora: Ubisoft explica tehnologia din Assassin’s Creed 4: Black Flag [VIDEO]

Fiind vorba de unul dintre cele mari jocuri ca intindere a hartii, se bazeaza pe multiple progrese tehnologice.

Desi se grabesc sa lanseze aproape in fiecare an un joc din seria Assassin’s Creed, cei de la se pare ca nu-si bat sub nici o forma joc de franciza, iar cel mai recent joc din serie cu siguranta nu este o exceptie. De cand au inceput sa dezvaluie detalii despre e,l a fost evident ca efortul investit este departe de a fi mic.

Black Flag este clasificat ca unul dintre primele jocuri de tip open-world pentru urmatoarea generatie si profita la maxim de puterea de procesare din noile console si GPU-uri. Tehnologii precum Sea Engine, Weather System si Ambient Lightning sunt doar cateva exemple de elemente care incearca sa transforme experienta de gaming intr-una dintre cele mai realiste din ultimii ani. Pana si densitatea vegetatiei si fizica aferenta, impreuna cu amploarea spatiului deschis, toate sunt dovezi clare ca nimic nu a fost lasat la voia intamplarii.

Chiar daca amploarea efortului investit intr-unul dintre jocurile pentru consolele si sistemele aferente urmatoarei generatii este greu de apreciat atunci cand te joci, un clip Assassin’s Creed 4: Black Flag precum cel de mai sus surprinde o parte semnificativa din experienta de gaming.

Assassin's creed 4 black flag ubisoft tehnologie

Citeste toata stirea Ubisoft explica tehnologia din Assassin’s Creed 4: Black Flag [VIDEO] la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.