Nokia Lumia 925 review 2.0 – În lumea lui rămâne, nemuritor şi fotograf. Un smartphone pentru care poza e totul


septembrie 21 15:32 2013

Stire IT de ultima ora din techologie: Nokia Lumia 925 review 2.0 – În lumea lui rămâne, nemuritor şi fotograf. Un smartphone pentru care poza e totul

Înainte ca Nokia să piardă în faţa smartphone-urilor, avea telefoane bune. Înainte să fie cumpărată de Microsoft, a lansat două telefoane foarte bune. La Nokia Lumia 1020 încă n-am ajuns, dar după review-ul pentru Lumia 925, „Adevărul“ revine azi cu un review pe camera foto. Are 8 megapixeli, dar ştie câteva milioane de trucuri. E suficient însă pentru ca acest smartphone să fie cumpărat?. Citeste toata stirea Nokia Lumia 925 review 2.0 – În lumea lui rămâne, nemuritor şi fotograf. Un smartphone pentru care poza e totul la adevarul.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea. Nu rata celelalte stiri din Tech. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.