Snowdengate: Germania a reziliat acordurile cu SUA, Franta si Marea Britanie privind schimbul de date


august 03 17:02 2013

Stire IT din categoria Internet: Snowdengate: Germania a reziliat acordurile cu SUA, Franta si Marea Britanie privind schimbul de date

Germania a anulat acordurile privind schimbul de date cu SUA, Marea Britanie si Franta, incheiate in 1968, care permiteau serviciilor speciale ale acestor tari sa efectueze monitorizari pe teritoriul Germaniei, in urma scandalului de spionaj vizand un program de interceptari ale convorbirilor telefonice si pe internet, a relatat Russia Today, citand Deutsche Welle in limba rusa.. Citeste toata stirea Snowdengate: Germania a reziliat acordurile cu SUA, Franta si Marea Britanie privind schimbul de date la business24.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare pentru a o raspandi. Nu rata celelalte stiri din categoria Internet. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.