Noi functii YouTube pentru cei care posteaza continut


august 05 08:19 2013

Stire IT de ultima ora: Noi functii YouTube pentru cei care posteaza continut

Un nou set de functii Youtube dovedeste ca popularitatea incredibila de care dau dovada unele canale nu mai este o conditie sine qua non pentru a avea acces la unele optiuni.

youtube billboard user live stream

Printr-o noua postare pe blogul YouTube Creator, gigantul aduce la cunostinta creatorilor de continut cateva functii avansate care nu mai sunt disponibile doar companiilor mari sau utilizatorilor cu milioane de abonati. Printre cele mai importante elemente din aceasta categorie se numara ideea de Live Stream, care permite tuturor celor care au minim 100 de abonati sa faca streaming live de continut . Datorita acestui sistem, oricine isi poate deschide o mica televiziune, singura problema ramane continutul original. Pana acum, limita pentru a avea acces la functia de LiveStream era de 1000 de abonati, valoare care fusese si ea introdusa de curand.

Pentru noile functii YouTube Live Stream, ar trebui sa va accesati profilul de utilizator de YouTube si sa activati optiunea YouTube Live. Daca nu aveti respectivul buton, mai asteptati cateva zile si incercati din nou, deoarece dureaza un pic pana la propagarea functiei la toti utilizatorii.

Tot de acum inainte, oricine urca un clip pe YouTube isi poate defini o coperta personalizata pentru clipul sau vizibila la cautare. Daca vreti sa va promovati un site sau un magazin online printr-un clip, update-ul de astazi permite postarea de link-uri de orice fel in descrierea unui film. Pentru cei care posteaza mai multe episoade dintr-un serial si le integreaza intr-un playlist, YouTube va rula automat urmatorul episod la terminarea celui anterior si va afisa in permanenta un playlist.

Citeste toata stirea Noi functii YouTube pentru cei care posteaza continut la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.