LG si MediaTek colaboreaza pentru telefoane Triple SIM cu Android


iulie 26 10:40 2013

Stire IT de ultima ora: LG si MediaTek colaboreaza pentru telefoane Triple SIM cu Android

Cu toate ca telefoanele dual SIM nu mai sunt atat de populare pe intreg mapamondul, LG si lucreaza impreuna la Android-uri Triple SIM.

LG MediaTek triplu SIM

In incercarea de a ajuta un pic posesorii mai multor cartele telefonice din tarile aflate in dezvoltare, vrea sa-si concentreze o parte din resursele financiare pentru dezvoltarea unui terminal triple SIM perfect.

Cei mai multi dintre noi prefera sa foloseasca doua telefoane decat se treaca la un dual SIM, totusi, cand e vorba de conditii financiare precare, adoptia telefoanelor dual SIM este prima care are de beneficiat. In contextul in care numarul operatorilor de telefonie s-a inmultit semnificativ in fiecare tara, pe acelasi sistem si gadgeturile cu trei SIM-uri pot deveni solutii la probleme.

Odata cu lansarea primelor smartphone-uri dual SIM s-au descoperit si numeroase probleme legate de modul in care dispozitivele respective interactionau cu doua apeluri simultane. Cand venea vorba de trafic de internet, problemele erau si mai mari. De cele mai multe ori trebuia sa renuntati complet la ideea de trafic de date pe o cartela pentru simplu fapt ca nu functiona. Pe langa toate acestea, mai exista si problema autonomiei. Cei de la LG, impreuna cu Mediatek, au luat in calcul toate dificultatile pe le pot intampina cu scopul de a le preveni in viitoarele terminale. O parte semnificativa din tehnologia folosita a fost creata de MediaTek, doar ca LG sa se ocupe de realizarea smartphone-urilor efective cu trei SIM-uri. Efortul comun al celor doua companii va putea fi si cumparat, context in care multi alti producatori de telefoane vor incerca sa creeze triple SIM-ul perfect.

Acum nu mai ramane decat sa asteptam cateva saptamani pentru a vedea si telefoanele efective bazate pe eforturile tehnologice ale celor doi parteneri.

Citeste toata stirea LG si MediaTek colaboreaza pentru telefoane Triple SIM cu Android la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.