Scandal urias: FBI si NSA au acces la serverele Google, Facebook, Skype si ale altor site-uri. "Ei pot sa iti vada ideile formandu-se pe masura ce le tastezi"


iunie 07 08:23 2013

Stire din categoria General: Scandal urias: FBI si NSA au acces la serverele Google, Facebook, Skype si ale altor site-uri. "Ei pot sa iti vada ideile formandu-se pe masura ce le tastezi"

NSA si FBI au acces la serverele a noua giganti americani in domeniul Internetului, intre care Microsoft, Yahoo!, Google si Facebook, pentru a supraveghea activitati in strainatate, au dezvaluit Washington Post si The Guardian.. Citeste toata stirea Scandal urias: FBI si NSA au acces la serverele Google, Facebook, Skype si ale altor site-uri. "Ei pot sa iti vada ideile formandu-se pe masura ce le tastezi" la incont.ro.

Nu rata celelalte stiri it & c din aceasta categorie. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de jos.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.