Scandal urias: FBI si NSA au acces la serverele Google, Facebook, Skype si ale altor site-uri. "Ei pot sa iti vada ideile formandu-se pe masura ce le tastezi"


iunie 07 08:23 2013

Stire din categoria General: Scandal urias: FBI si NSA au acces la serverele Google, Facebook, Skype si ale altor site-uri. "Ei pot sa iti vada ideile formandu-se pe masura ce le tastezi"

NSA si FBI au acces la serverele a noua giganti americani in domeniul Internetului, intre care Microsoft, Yahoo!, Google si Facebook, pentru a supraveghea activitati in strainatate, au dezvaluit Washington Post si The Guardian.. Citeste toata stirea Scandal urias: FBI si NSA au acces la serverele Google, Facebook, Skype si ale altor site-uri. "Ei pot sa iti vada ideile formandu-se pe masura ce le tastezi" la incont.ro.

Nu rata celelalte stiri it & c din aceasta categorie. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de jos.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.