Rebound, un nou joc gratuit construit cu motorul grafic Unity


mai 20 16:00 2013

Stire din categoria Geneneral: Rebound, un nou joc gratuit construit cu motorul grafic Unity

pentru a crea un joc cross-platform atractiv, iar Rebound este exponentul perfect al acestui fapt.

Rebound HTML5 Unity joc online

In perindarile mele pe internet am gasit un nou joc online construit pe un motor grafic foarte popular. Este vorba de Rebound, un .

Nu toate jocurile aparent simple sunt usoare. Aceasta este concluzia la care am ajuns din aproximativ 20 de incercari de a ajunge la un banal scor de 50 de puncte. Rebound este rezultatul unei echipe de dezvoltatori ce poarta numele de Creatively Bankrupt. Un colectiv creativ foarte din trei programatori. Rezultatul muncii lor este un joc in care trebuie sa aveti grija ca un bastonas sa parcurga o distanta cat mai mare, mergand de la stanga la dreapta. Secretul este sa incercati sa echilibrati in permanenta bara pentru ca aceasta sa nu se duca prea mult in directia opusa sau sa nu bata pasul pe loc. Nu de alta, dar in cateva secunde veti incheia jocul daca nu sunteti atent. In urmatorul update ar trebui sa vedem si un clasament cu cele mai mari scoruri obtinute de diversi utilizatori.

Momentan jocul poate fi jucat online sau offline pe Windows si OS X, exista perspective si pentru o varianta mobila a jocului dar nu a ajuns inca intr-un magazin virtual.

Citeste toata stirea Rebound, un nou joc gratuit construit cu motorul grafic Unity la playtech.ro.

Nu rata celelalte stiri it din categoria General. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.