Noi procesoare AMD si Intel dezvaluite in capturi de CPU-Z


mai 09 11:10 2013

Stire din categoria Geneneral: Noi procesoare AMD si Intel dezvaluite in capturi de CPU-Z

Rezultate de CPU-Z postate recent pe Valid.CanardPC dezvaluie noi procesoare ADM si Intel, ca AMD FX-8750, A10-5750, Intel Core i5-4200U “Haswell ULT” si i54850T.

AMD_vs_Intel

Christian Ney, webmaster-ul site-ului Ocaholic.net, a reusit sa gaseasca o serie de capturi de ecran ce dezvaluie noi procesoare AMD si intel, printre care si FX-8750, un procesor care momentan nu exista in mod oficial. Rezultatele mentioneaza si o placa video din seria noua, Radeon HD 8970 precum si Nvidia GTX 780. Procesorul are 8 nuclee fizice ce ruleaza la o frecventa stock de 4.3 GHz, APU-ul A10-5750 detine o grafica din seria radeon 8650G si are un TDP de doar 35 W.

AMD_FX-8570_01

Printre rezultate se numara si un intel core i5-4200U, un procesor din seria “Haswell ULT” ce are o frecventa de 1.6 GHz si include o placa grafica Intel 440. Acestea sunt instalate pe o platforma intel Sharkbay si detin un southbridge ID9C43. i5-4850T are o frecventa de 3.4 GHz si are 4 nuclee fizice de procesare. La fel ca orice rapoarte neconfirmate aceste capturi de ecran pot fi foarte bine modificate sau create de cineva care vrea sa faca putina agitatie in jurul subiectului. Mai multe imagini cu aceste screenshot-uri puteti gasi direct pe forumul care le-a postat initial, urmand linkul.

Intel_Haswell-4670T_01

. Citeste toata stirea Noi procesoare AMD si Intel dezvaluite in capturi de CPU-Z la playtech.ro.

Nu rata celelalte stiri din categoria General. Vezi titlurile cele mai importante de mai jos.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.