Mobile: NEXT – prima conferință 4G din Romania. Un eveniment „mobile to business”


mai 07 16:08 2013

Stire din categoria Hardware: Mobile: NEXT – prima conferință 4G din Romania. Un eveniment „mobile to business”

După 10 ani de la lansarea primelor rețele mobile 3G, industria de comunicații se află în fața unui nou punct de cotitură. Dezvoltarea primelor rețele 4G, cu transmisii de date de mare viteză permit implementarea unor noi concepte precum „Internet of Everything”, „Fog Computing”, „Gamification” sau „Mobile Media”.

În prezent vorbim deja de viteze de maximum 75 – 100 Mbps și suntem doar la începutul implementării tehnologiei. Furnizorilor de servicii, dezvoltatorilor de aplicații și producătorilor de conținut li se deschid noi oportunități de a valorifica tehnologia: vorbim acum de comunicarea automată între obiecte „inteligente” și de procese de calcul la nivelul acestora, de „mobile wallet”, de servicii multimedia mobile, realitate augmentată.

Pentru a dezbate impactul și oportunitățile reprezentate de lansarea primelor rețele 4G, reprezentanți ai autorităților, operatorilor, producătorilor de echipamente și dezvoltatorilor de aplicații se întâlnesc pe 10 mai la București, Hotel Ramada Nord, în cadrul Mobile: NEXT, prima conferință 4G din România.

Pentru a fi în ton cu tendințele, Mobile: NEXT este și prima conferință „gamificată” de la noi. Adică participanții vor intra într-un mic joc, derulat pe parcursul întregii zile, în care vor adăuga (sau vor pierde) puncte, în funcție de prestația lor la dezbateri.

Așadar, Mobile Publishing Group vă invită vineri, 10 mai, la Hotel Ramada Nord, pentru a participa la prima conferință 4G din România. Este un eveniment „mobile to business”, ce reflectă direct impactul tehnologiei mobile în afaceri. Înscrierile se fac la http://www.mobilenext.ro/inregistrare.

Sponsorii Mobile: Next – Orange, Microsoft, Vodafone si Cosmote.

Parteneri:  Ancom, LTV,  Work in Progress, 2 parale, Business Cover, PC World Romania, ComputerWorld Romania, Transport Urban.

The post Mobile: NEXT – prima conferință 4G din Romania. Un eveniment „mobile to business” appeared first on PC World Romania.

. Citeste toata stirea Mobile: NEXT – prima conferință 4G din Romania. Un eveniment „mobile to business” la pcworld.ro.

Nu rata celelalte stiri din aceasta categorie. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.