Google+: Design nou, noi conversatii cu Hangouts si imbunatatiri pentru fotografiile urcate


mai 16 16:49 2013

Comunicatii: Google+: Design nou, noi conversatii cu Hangouts si imbunatatiri pentru fotografiile urcate

Google plus1 Google+: Design nou, noi conversatii cu Hangouts si imbunatatiri pentru fotografiile urcate2 ani au trecut de la lansarea Google+ si a beneficiat de tot mai multe schimbari sau imbunatatiri in aceasta perioada. Ultimele noutati au fost dezvaluite ieri la evenimentul Google I/O. Google+ vine cu un nou design al Stream-ului, un nou chat Hangouts si noi optiuni pentru fotografiile urcate.

Stream-ul vine acum cu un design pe mai multe culoane, iar design-ul este cross-platform, ceea ce inseamna ca in functie de ecranul pe care vizualizati veti vedea una, doua sau trei coloane. Odata cu noul design sunt aduse si noi animatii pentru share, meniu si carduri si optiunea de a urmari un subiect pe un #hashtag (asemenea twitter). Toate functiile noului stream pot fi vizionate in clipul de mai jos:

De asemenea,  Google a lansat o versiune stand-alone de Hangouts pentru platformele mobile (iOS si Android) si in Gmail si Google+ si care combina fotografii, text si video. Conversatiile sunt pastrate pentru a retrai momentele preferate, dar de asemenea, istoria poate fi dezactivata.

Conversatiile sunt disponibile intre mai multe persoane sau in privat, iar notificarile nu te vor mai deranja acum pe toate dispozitivele: odata vazuta o notificare pe un dispozitiv, ea va disparea de pe celelalte dispositive, dar aveti si optiune pentru amanare.

In ceea ce priveste fotografiile, Google+ a anuntat o serie de functii menite sa imbunatateasca automat fotografiile: auto-backup pe Drive, Auto Highlight pentru a evidentia fotografiile favorite mai repede (eliminarea fotografiilor duplicate, neclare, fara expunere), Auto Enhance pentru a imbunatati fotografia (luminozitate, contrast, saturatia, structura, zgomotul, focalizare etc), Auto Awesome pentru a a anima fotografii automat.

Unele dintre imbunatatiri pot fi vizionate pe Google+, iar altele vor aparea in urmatoarea saptamana. Voi ce parere aveti despre imbunatatirile aduse?

. Citeste toata stirea Google+: Design nou, noi conversatii cu Hangouts si imbunatatiri pentru fotografiile urcate la connect.ro.

Nu rata celelalte stiri din aceasta categorie. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.