Volkswagen iBettle este gandit pentru iPhone


aprilie 22 08:50 2013

Stire din categoria Geneneral: Volkswagen iBettle este gandit pentru iPhone

Lucrurile au luat o intorsatura interesanta la sediul companiei germane zilele trecute cand

Apple iDevices” alt=”ibeetle Volkswagen iPhone Apple iDevices” src=”http://www.stiri-itc.ro/wp-content/plugins/wp-o-matic/cache/98960a5137_ibeetle-Volkswagen-iPhone-Apple-iDevices-thumb.jpg” width=”630″ height=”420″ border=”0″ />

Majoritatea dispozitivelor portabile create de Apple incep cu i, de aici si aparitia termenului iDevice-uri. Pentru a atrage atentia asupra compatibilitatii cu aceste gadgeturi, in special cu ultimul iPhone si pentru a atinge o coarda sensibila a pasionatilor de produse ,,Designed in California”, Volkswagen a anuntat iBettle. Cu speranta ca nu , sa vedem de la ce vine acel i din fata celei mai noi broscute create de compania germana.

In primul rand, pe bordul noului iBettle va trona un dock de iPhone, aceasta va fi integrat in bordul masinii si va fi legat la toate functiile care conteaza din noua masina. Astfel, dintr-o lovitura, ati scapat de achizitia unui dock pentru iDevice-uri. In plus, fiecare functie a popularului smartphone va putea fi controlata din volan. Veti putea initia apeluri hands-free, veti putea profita de navigatie, veti schimba muzica si multe altele, fara sa va mai intindeti dupa telefon.

Pentru ca ecosistemul sa fie complet, o aplicatie gratuita a celor de la Volkswagen va ajunge si in AppStore. Aceasta din urma va amplifica legatura dintre iPhone si iBettle. Va oferi informatii avansate despre instrumentele de la bordul masinii, va monitoriza consumul intr-un mod inteligent, va citi cu voce tare mesajele printr-un modul standalone text-to-speech si va afisa fotografii la cerere, daca e cazul.

Rugamintea mea este sa nu va tineti respiratia pana va cumparati noul model, nu de alta dar mai e mult pana in 2014 cand iBettle va ajunge la cea mai apropiata reprezentanta Volkswagen, la un pret momentan necunoscut.

2014-volkswagen-ibeetle_100425419_l

. Citeste toata stirea Volkswagen iBettle este gandit pentru iPhone la playtech.ro.

Nu rata celelalte stiri din categoria General. Vezi titlurile cele mai importante de mai jos.

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.