Microsoft lanseaza un update important pentru Windows 8


aprilie 16 10:20 2013

Stire din categoria Geneneral: Microsoft lanseaza un update important pentru Windows 8

Cu speculatii majore legate de urmatoarea versiune de Windows, e un motiv de bucurie important faptul ca Microsoft isi mai tablete de 8 inci” href=”http://playtech.ro/2013/windows-8-s-a-echilibrat-pentru-tablete-de-8-inci/” target=”_blank” rel=”tag”>actualizeaza SO-ul Windows 8.

Windows 8 update important

La fiecare cateva zile mai citesc cate un material legat de Windows Blue sau Windows 8.1. Cu toate acestea, Microsoft se pare ca nu-si neglijeaza .

Dominat de aplicatii de baza marca Microsoft, noul update la Windows 8 imbunatateste cateva dintre aplicatiile cele mai folosite de pe noua platforma. News, Weather, Finance, Travel, Sports si Maps sunt toate aplicatii preinstalate in SO-ul gigantului din Redmond. Cu modificari mai mici sau mai mari, detaliile respectivelor aplicatii actualizate nu le veti simti probabil decat dupa o perioada de utilizare indelungata, macar cateva saptamani.

Noua versiune de Maps are o legatura mai puternica cu partea de Travel si include modificari benefice atat celor care circula exclusiv cu autoturismul, cat si pietonilor. Vorbim practic de acces mai usor la informatii. Aplicatia News ramane construita pe platforma Microsoft dar imprumuta cateva elemente de la Reader-ul Google. De acum incolo in cititorul de stiri din Windows 8 va puteti introduce propriile surse de sitiri. Pentru o lectura mai facila si o experienta personalizata, noul News vine cu un buton Topicuri. Acesta din urma va permite, fara gres, sa va alegeti lecturile in fuctie de interese. A fost imbunatatit si modulul de partajare al continutului descoperit pe retele sociale.

In orice caz, este remarcabil efortul celor de la Microsoft de-ai transforma unelete implicite intr-unele mult mai utile.

. Citeste toata stirea Microsoft lanseaza un update important pentru Windows 8 la playtech.ro.

Nu rata celelalte stiri din categoria General. Vezi titlurile cele mai importante de mai jos.

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.